"La Veu Humana", pas "La Voix Humaine"

March 5, 2019

LA VEU HUMANA. ÒPERA EN CATALÀ

 

 

Després de més d'un any de treball, "La veu Humana" serà una realitat al teatre l'Aurora d'Igualada els dies 16 i 17 de març.

 

UNA DARRERA CONVERSA PER TELÈFON. EL FINAL D’UNA HISTÒRIA D’AMOR. UNA DE LES ÒPERES MÉS ORIGINALS DEL S.XX QUE INTEGRA A LA PERFECCIÓ MÚSICA, TEXT I ESCENA SOTA LA DIRECCIÓ DE MARC ROSICH.

 

El prestigiós dramaturg i director teatral Marc Rosich estrena l’adaptació al català d’una de les òperes més originals del segle XX, escrita per Jean Cocteau i musicada per Francis Poulenc. Una òpera protagonitzada per la mezzosoprano Marta Valero acompanyada al piano per Guillem Martí, que ens fa viure el final d’una història d’amor a través d’una última conversa telefònica. La intimitat d’una dona rebutjada pel seu amant; la soledat d’una dona abandonada que ens mostra  la seva angoixa, desesperació, ràbia, tristesa, nostàlgia.

En l’adaptació al català a càrrec de Joan Mateu Besançon, la vivència de l’òpera deixa de ser un producte cultural allunyat del gran públic i permet endinsar-se en les subtileses de la relació entre música, text i escena.

 

Text: Jean Cocteau / Música: Francis Poulenc © Ed. Ricordi S.A. / Mezzosoprano: Marta Valero / Pianista: Guillem Martí / Direcció d’escena: Marc Rosich / Vestuari i escenografia: Joana Martí / Disseny d’il·luminació: Rafel Roca / Adaptació al català: Joan Mateu

 

Més informació aquí.

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Reflection
  • Twitter Reflection
  • Google+ Reflection

© 2016 by ACD

  • b-facebook
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now