"HUMAN SIGNS" de Yuval Avital

July 1, 2020

HIRUNDO MARIS                          

 

 

El compositor, artista multimedia i guitarrista Israelià Yuval Avital ha treballat de valent durant el confinament.

 

 

“Human Signs” és una obra multimèdia concebuda i dirigida per Yuval Avital. Es realitza junt amb un equip creatiu multidisciplinari i convida a la col·laboració artística mitjançant la connectivitat del web. L’obra aporta la veu com a portadora de tradicions mil·lenàries a través de cantants clàssics, contemporanis i experimentals, juntament amb ballarins del món del ballet, la dansa contemporània i d’altres llenguatges corporals i formacions gestuals.

Tota l'obra està basada en un diàleg entre els Cantus Firums d'Avital, un mantra autofilmat audiovisual o una oració individual sense paraules. Cantus Firmus defineix la durada de l’obra, el seu context estètic i el seu subtext emocional, vulnerabilitat i veracitat. Els intèrprets addicionals, convidats d’arreu del món, seran autofilmats i enregistrats a l’interior, mentre que actualment s’enfronten a la situació COVID-19, aportant les seves oracions i reaccions interiors a la realitat única d’avui, unides a través d’una sèrie d’obres audiovisuals presentades. en línia en diferents formats i contextos.

Els "signes humans" sorgeixen tant de la necessitat humana d'aquest contacte significatiu que es nega per l'aïllament imposat, com d'una nova forma de crear i compartir art. L’aïllament i la connexió s’utilitzen com a llenguatge i plataforma, transmetent-los en una obra d’art participativa on cada participant pot contribuir des de casa seva, utilitzant els elements més essencials de l’expressió humana: veu i gest.

 

 

Arianna Savall i Petter Udland Johansen han estat convidats a participar en el segon ensemble:

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Reflection
  • Twitter Reflection
  • Google+ Reflection

© 2016 by ACD

  • b-facebook
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now